Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Від інсульту й раку: названі цілющі властивості пучка зелені
commentss НОВИНИ Всі новини

Від інсульту й раку: названі цілющі властивості пучка зелені

Хто навесні налягає на зелень, той не хворіє

19 березня 2020, 10:50 comments4045
Поділіться публікацією:
Від інсульту й раку: названі цілющі властивості пучка зелені

Дієтологи кажуть, що один пучок зелені містить багато вітамінів і поживних речовин, які допомагають підтримувати організм у тонусі. Крім цього, кожна зелень володіє своїми корисними властивостями.

Петрушка

Ця рослина багата вітамінами A, Д і C, а також фолієвою кислотою, магнієм і калієм. Петрушка — дуже популярна зелень, тому її прийнято додавати в безліч страв. Вона позитивно впливає на роботу нирок, діючи як сечогінний засіб. Крім цього, петрушка знімає набряклість, запобігає розвитку онкологічних захворювань і покращує зір.

Кріп

Гілочки свіжого кропу містять багато вітаміну С, який потрібен організму для зміцнення імунітету, а також для захисту від шкідливого впливу вільних радикалів. Це рослина покращує кровопостачання, запобігаючи серцевим проблемам, а ще підтримує роботу травної системи і володіє заспокійливим ефектом.

Селера

До складу селери входить багато цінних вітамінів і мікроелементів, особливо у ньому багато магнію, який позитивно впливає на нервову систему, позбавляючи від депресивного стану. Також селера уповільнює розвиток патологічних запальних процесів в організмі, знімає набряки і підтримує здоров'я нирок.

Кінза

Ця рослина, завдяки своєму складу, допомагає поліпшити травлення, особливо при виразці шлунка. Ще кінза корисна для серця, тому що нормалізує роботу цього органу і очищає судини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка зелень продовжує молодість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!