Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що потрібно їсти, щоб завжди бути бадьорим і енергійним
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно їсти, щоб завжди бути бадьорим і енергійним

Ці продукти допоможуть поповнити запас енергії

20 березня 2020, 05:00 comments2327
Поділіться публікацією:
Що потрібно їсти, щоб завжди бути бадьорим і енергійним

Сучасний ритм життя дуже динамічний і буквально розписаний по хвилинах: робота, зустрічі, дім, діти, навчання. В такому режимі дуже важко виділити годинку для відпочинку, а постійна втома і стрес ще більше виснажують організм. Як відновити сили?

Дієтологи кажуть, що правильний раціон харчування — основа здоров'я і за допомогою деяких продуктів можна швидко і ефективно відновити енергію. В першу чергу, не варто пропускати сніданок. А чим же порадувати себе вранці? Приготуйте цільнозернові каші — вони допоможуть підбадьоритися і поповнять ваш запас сил. Ранковий прийом їжі повинен бути багатим на харчові волокна і вітаміни, тому не нехтуйте вівсянкою.

Якщо в середині дня відчули занепад сил, тоді з'їжте пару плиток темного шоколаду. У ньому міститься багато антиоксидантів, які борються з втомою і підвищують настрій.

Також слід включити в свій раціон квасолю, адже в її складі є залізо і клітковина, яка покращує травлення і очищає організм від токсинів. А ще квасоля багата на вітамін В1, який підвищує енергію.

Поповнити запас сил допоможе і брокколі. Ця капуста містить сульфорафан — органічне з'єднання, яке володіє багатьма корисними властивостями, зокрема стимулюючим ефектом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти підвищують в організмі гемоглобін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!