Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим швидке схуднення небезпечне для організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим швидке схуднення небезпечне для організму

Швидке схуднення впливає на загальний стан здоров'я

23 березня 2020, 10:30 comments2671
Поділіться публікацією:
Чим швидке схуднення небезпечне для організму

Багато людей приймають жорсткі заходи, щоб швидше скинути зайві кілограми, не замислюючись, якої шкоди завдають своєму організму. Швидке схуднення серйозно підриває здоров'я, тому заздалегідь ознайомтеся з негативними наслідками, які можуть вас очікувати.

Випадання волосся

Так, різке зниження ваги може позначитися на волоссі. Справа в тому, що волосся складається з білка, більш відомого як кератин, а при його дефіциті ваші локони стануть ламкими, а саме волосся почне випадати. Крім цього, швидке схуднення може призвести до гормонального збою і порушити роботу печінки.

Утворення каменів у жовчному міхурі

Однією з найбільш серйозних проблем швидкого схуднення є утворення каменів у жовчному міхурі. Якщо людина різко скорочує калорійність свого раціону, може відбутися збій в балансі солей жовчних кислот і холестерину. Холестерин утворює грудки, які відкладатися в жовчному міхурі у вигляді каменів. А це може стати дуже болючим процесом, особливо якщо камені потрапляють в жовчні протоки.

Обвисла шкіра

Самий помітний і неприємний момент дуже швидкої втрати ваги – це обвисла і в'яла шкіра. Наша шкіра, безумовно, має властивість розтягуватися і стягуватися, але на це потрібен час. А в деяких випадках, зокрема у людей з надмірним ожирінням, шкіра може так і не повернутися в свій первісний вигляд. Відбувається це через те, що їй не дали достатньо часу, щоб адаптуватися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому правильна дієта не допомагає схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!