Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що додати в смузі, щоб зробити його більш корисним
commentss НОВИНИ Всі новини

Що додати в смузі, щоб зробити його більш корисним

Смузі покращують роботу травної системи

24 березня 2020, 10:10 comments1773
Поділіться публікацією:
Що додати в смузі, щоб зробити його більш корисним

Смузі — популярний напій, який легко і швидко можна приготувати в домашніх умовах. В основному його п'ють люди, які активно займаються спортом, хоча він корисний для всіх. Найкраще смузі вживати вранці, щоб "розігнати" метаболізм. Отже, які інгредієнти варто додати в коктейль, щоб він був більш поживним.

Арахісова паста

Цей продукт став популярним на полицях наших супермаркетів не так вже давно. 1-2 ложки арахісової пасти варто додати в улюблене смузі, щоб забезпечити собі корисну дозу білка і жирів, які продовжать відчуття ситості. Якщо ви боїтеся зайвих калорій, які входять в склад продукту, тоді спробуйте арахісову пасту у вигляді сухого порошку.

Насіння чіа

Одним з найпопулярніших суперфудів в світі вважаються насіння чіа. Вони містять багато вітамінів, корисних речовин і антиоксидантів. Ці насіння — найкращий варіантів доповнення до смузі, так як вони містять не тільки білок, але і клітковину. Саме ці елементи відповідають за те, щоб почуття голоду не відвідувало вас як можна довше. До речі, чіа також підвищують енергію, тому вони просто незамінні для сніданку.

Грецький йогурт

В останні час цінність грецького йогурту значно зросла — люди все менше хочуть купувати продукти з барвниками і консервантами. І це не єдина причина. У грецькому йогурті міститься від 12 до 17.3 грамів білка і зовсім трішки цукру. Цей продукт підвищить поживну цінність смузі і додасть напою ніжний смак.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель Алессандра Амбросіо поділилася рецептом вітамінного напою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!