Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найпопулярніші напої, яких варто уникати
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпопулярніші напої, яких варто уникати

Ваші улюблені напої можуть нашкодити здоров'ю

26 березня 2020, 03:25 comments8606
Поділіться публікацією:
Названо найпопулярніші напої, яких варто уникати

Основою здоров'я є не тільки корисні продукти, але і напої. Однак, багато з них завдають організму серйозної шкоди, тому їх бажано повністю виключити з раціону. Яких же саме напоїв слід уникати?

Фруктовий сік

Мова йде про магазинні соки в пакетах, які містять багато цукру і шкідливих добавок, зокрема штучні підсолоджувачі і стабілізатори. Навіть якщо на упаковці написано, що сік натуральний на 100% — не вірте. При регулярному вживанні такого продукту ризик розвитку цукрового діабету підвищується в кілька разів.

Газовані напої

Ці напої одні з найсмачніших, найпопулярніших і найшкідливіших у світі. До складу газованих напоїі входить велика кількість цукру, який негативно впливає на роботу всього організму. Крім цього, вони зовсім не втамовують спрагу, від них пити хочеться ще більше.

"Дієтичні" газовані напої

Запам'ятайте, що таких напоїв не існує. Навіть якщо вони і не містять цукор, то в їх складі обов'язково знайдуться ароматизатори, підсолоджувачі та інші хімічні речовини, користь від яких нульова.

Магазинні смузі

Деякі подібні коктейлі містять більше цукру, ніж газовані напої. Краще уникайте смузі, які не потребують охолодження або стоять не в холодильнику. Ймовірно, вони сильно пастеризовані і в них безліч додаткових консервантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої підвищують імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!