Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Перероблені м'ясні продукти можуть виглядати досить апетитно, але дієтологи не радять їх купувати, щоб уберегти здоров'я. М'ясні напівфабрикати здатні завдати організму серйозної шкоди, провокуючи розвиток багатьох захворювань.
Проблеми з серцем і судинами
Любителі м'ясних "делікатесів" повинні раз і назавжди запам'ятати, що ці продукти збільшують ризик появи серцево-судинних проблем. Результати численних досліджень доводять, що напівфабрикати за своїм шкідливим впливом на організм дорівнюють тютюну і алкоголю. Вони можуть викликати захворювання серця і судин.
Проблеми з вагою
Навряд чи когось здивує факт, що регулярне вживання перероблених м'ясних продуктів призводить до зайвих кілограмів. Напівфабрикати уповільнюють процеси метаболізму в організмі, тому що містять багато шкідливих сполук, а тому робота травлення порушується.
Цукровий діабет
Згідно з дослідженнями, перероблені м'ясні продукти збільшують ризик розвитку цукрового діабету на 19%. Справа в тому, що в їх складі є багато насичених жирних кислот, які призводять до серйозних захворювань.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти дуже шкідливі для мікрофлори кишечника.
Новини партнерів
Новини