Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики визначили продукти, які корисні для легенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики визначили продукти, які корисні для легенів

У цих продуктах багато антиоксидантів і вітамінів

28 березня 2020, 03:25 comments8794
Поділіться публікацією:
Медики визначили продукти, які корисні для легенів

Американські дослідники з'ясували, які продукти здатні ефективно зміцнити легені, що особливо важливо в сезон пандемії коронавіруса, який швидко вражає цей орган. Про це повідомляє видання Ukrhealth.

Експерти рекомендують всерйоз зайнятися своїм харчуванням, адже воно є основою нашого здоров'я. Для того, щоб захистити легені від запалень, варто вживати продукти, які містять у великій кількості вітаміни і антиоксиданти. Проаналізувавши анкети більше сотні пацієнтів, дослідники прийшли до висновку, що до таких продуктів відносяться горіхи (волоські, мигдаль), курячі яйця, помідори, яблука, морепродукти і петрушка.

У цих продуктах харчування багато корисних речовин і антиоксидантів, які підвищують захисні функції імунної системи, а також захищають легені від шкідливого впливу навколишнього середовища (забрудненого повітря, тютюну, диму). Регулярно додаючи їх в раціон, ви зможете підвищити стійкість цього органу до збудників небезпечних інфекцій. Зокрема, помідори і яблука загальмовують руйнівні процеси в легенях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт здатний захистити від раку легені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!