Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо фрукти, які прискорюють ріст волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо фрукти, які прискорюють ріст волосся

Ці фрукти містять багато поживних речовин

28 березня 2020, 15:00 comments1401
Поділіться публікацією:
Названо фрукти, які прискорюють ріст волосся

Правильне харчування, яке містить всі необхідні вітаміни і мінерали, не тільки гарантує гарне та здорове волосся, але і захист від випадіння та ламкості. Експерти вважають, що деякі фрукти можуть прискорювати ріст і регенерацію волосся.

Сливи

Незалежно від сорту, сливи є багатим джерелом флавоноїдів, які є чудовим антиоксидантом, тому вони допомагають відновлювати і зміцнювати коріння волосся.

Виноград

Сік і навіть масло виноградних кісточок вже давно додаються в різні засоби, які зміцнюють волосся і покращують стан шкіри голови. Сучасні вчені підтвердили цілющі властивості винограду за допомогою сучасного обладнання і досліджень. І все це завдяки антиоксидантам, мінералам і ресвератролу, які не тільки прискорюють ріст волосся, але і зміцнюють їх структуру.

Ананас

Цей фрукт містить не тільки бромелін, який часто використовується в якості ефективного засобу для схуднення, але і бета-каротин, який перетворюється в нашому організмі у вітамін А, а він прискорює ріст волосся, зміцнює коріння, роблячи їх здоровими і шовковистими.

Авокадо

Це один з найкорисніших продуктів для нашого волосся. Косметологи стверджують, що авокадо багатий на клітковину і містить більше 20 різних вітамінів і мінералів. Цей фрукт стимулює ріст волосся, покращує їх зовнішній вигляд і структуру.

Яблука

Яблука, незважаючи на те, що ми часто недооцінюємо їх лікувальні властивості — фрукт, який не тільки надовго насичує організм під час дієти і регулює травлення, але і прискорює ріст волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити волосся міцними і шовковистим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!