Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти обов'язково повинні бути на кожній кухні
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти обов'язково повинні бути на кожній кухні

Дізнайтеся, яким продуктам варто віддати перевагу

31 березня 2020, 12:00 comments1389
Поділіться публікацією:
Які продукти обов'язково повинні бути на кожній кухні

У гонитві за красою і здоров'ям ми все частіше віддаємо перевагу модним екзотичним продуктам, забуваючи, що в базових інгредієнтах не менше користі. Якщо навчитися правильно поєднувати навіть найпростіші продукти, то можна чудово збалансувати раціон, зробити його смачним і різноманітним.

Мед

Це продукт, який легко замінить цукор в улюблених десертах і стане відмінною основою корисних соусів і заправок. Крім того, мед допоможе вам відновити сили після тривалих фізичних чи розумових навантажень і впоратися з першими ознаками застуди.

Банани

Невипадково банани — улюблені фрукти всіх спортсменів. Вони багаті калієм, а також містять клітковину і вуглеводи. Такий склад допомагає швидко відновити сили і підбадьоритися. Їх можна використовувати в якості корисного перекусу, готувати з ними випічку або додавати у каші і йогурти.

Темний шоколад

Поспішаємо порадувати всіх ласунів і сказати, що гіркий шоколад не обов'язково виключати з раціону під час дієти. Навіть навпаки, пара шматочків цих ласощі заповнять добову дозу магнію і заліза, так що балуйте себе з користю для організму.

Свіжа зелень

Яку б зелень ви не вибрали — кріп або петрушку, базилік або кінзу — це урізноманітнює будь-яку страву, робить її смак більш насиченим і цікавим. Крім того, свіжа зелень багата вітамінами і антиоксидантами, так що обов'язково додайте її в свій повсякденний раціон.

Часник

Часник надає будь-якій страві особливий смак, відтіняючи і доповнюючи основні інгредієнти. Але краще його не терти, а просто розчавлювати ножем і залишати на 5-10 хвилин, перш ніж додавати в їжу. Так всі його цінні властивості максимально розкриються, і ви отримаєте ще більше вітамінів і корисних речовин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти корисні для легень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!