Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як прибрати живіт за допомогою правильного харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прибрати живіт за допомогою правильного харчування

Вирішити цю проблему допоможуть правильні продукти

2 квітня 2020, 03:25 comments2788
Поділіться публікацією:
Як прибрати живіт за допомогою правильного харчування

Позбутися від жирових відкладень в конкретній частині тіла буває дуже складно. Але це реально, якщо дотримуватися певних правил харчування. Якщо ви вирішили до літа привести свою фігуру в порядок і прибрати зайве на животі й боках, тоді приділіть належну увагу своєму раціону харчування.

Замініть сіль прянощами

Сіль корисна лише в певних кількостях, а от її надлишок може призвести до набряклості, адже сіль затримує рідину в організмі. Перестаньте додавати її в страви і через пару тижнів подивіться на результат. Можна замінити сіль спеціями — це буде корисніше для фігури.

Додайте петрушку

Ця приправа чудово підходить для салатів, супів та інших страв, тому що насичує їх приємним смаком і ароматом. Петрушка містить багато вітамінів і корисних речовин, які допомагають в боротьбі із зайвою вагою. Ця рослина володіє легким сечогінним ефектом, тому готуйте відвар з неї і приймайте перед їжею.

Їжте більше огірків

Це низькокалорійний продукт, але при цьому він дарує відчуття ситості на довгий час. Додайте в свій раціон більше огірків, адже вони допомагають знімати набряки, що як ми з'ясували, дуже важливо для підтримки параметрів фігури.

Не відмовляйтеся від жирів

Не думайте, що всі жири швидко відкладаються на боках. Насправді, корисні жирні кислоти "розганяють" метаболізм і сприяють спалюванню калорій. Формуючи свій раціон, не забувайте про рибу, горіхи, авокадо, яйця.

Скоротіть споживання кави

Якщо хочете зробити свій живіт більш плоским — відмовтеся від кави. Якщо не можете цього зробити, то хоча б обмежтеся однією чашкою в день. Перейдіть на зелений чай і побачите, що через тиждень-два ваша фігура змінитися.

Пам'ятайте, що ці поради будуть ефективні лише в тому випадку, якщо ви будете регулярно займатися фізичною активністю, а не вести сидячий спосіб життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт "вбиває" жир на животі й боках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!