Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять вкрай корисних, але недооцінених продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять вкрай корисних, але недооцінених продуктів

Ці продукти багаті різноманітними корисними речовинами

2 квітня 2020, 10:55 comments6671
Поділіться публікацією:
П'ять вкрай корисних, але недооцінених продуктів

Є смачні і корисні продукти, здатні урізноманітнити будь-який раціон. Але багато людей, особливо тих, які худнуть, недооцінюють їх, тому замінюють модними суперфудами. Які ж продукти незаслужено відсунуті на другий план?

Вершкове масло

Західні дієтологи стверджують, що вершкове масло — джерело вітамінів і корисних речовин, які потрібні організму. Багато хто думає, що цей продукт є головним ворогом гарної та стрункої фігури, але насправді він покращує обмін речовин, зміцнює імунну систему і в цілому підтримує роботу всіх органів.

Хліб

Перше, що люди пам'ятають, сідаючи на дієту — не можна їсти хліб. Але сучасні вчені довели, що цей продукт володіє багатьма корисними властивостями, а значить виключати його з раціону вкрай не рекомендується. Краще всього купувати житній та цільнозерновий хліб.

Квашеная капуста

Користь цього продукту також недооцінюють, вважаючи, що він шкодить фігурі. Але в складі квашеної капусти є безліч вітамінів, мінералів і сполук, які заселяють кишечник корисними бактерії. Цей продукт корисний для травлення, печінки і серця.

Кориця

Цю спецію звикли додавати тільки у випічку або напої. І даремно! Насправді кориця не просто приправа, а засіб для профілактики від багатьох недуг. Вона знижує "поганий" холестерин, володіє протизапальними властивостями і підвищує загальний тонус.

Кефір

Періодично включайте в свій раціон кефір, адже в його складі багато білка, кальцію, вітамінів, які зміцнюють наші кістки. Також цей кисломолочний продукт покращує роботу травної системи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти обов'язково повинні бути на кожній кухні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!