Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які рятують від болю в животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які рятують від болю в животі

Біль у животі здатна затьмарити навіть самий райдужний день

3 квітня 2020, 09:30 comments2063
Поділіться публікацією:
Названо продукти, які рятують від болю в животі

Дискомфорт і біль у животі може виникнути раптово і з різних причин. Але не поспішайте відкривати аптечку в пошуках знеболюючих, можливо, усунути проблему допоможуть вам певні продукти харчування.

Імбир

Про лікувальні властивості імбиру відомо давно. Шматочки цього продукту можна додавати в чай або просто розжувати у роті. Ця пряність зміцнює імунітет і ефективно лікує проблеми з животом, зокрема допомагає при здутті, нудоті, спазмах і інших розладах кишечника.

М'ята перцева

Ця свіжа травичка — ще один ефективний засіб при болях в животі. Ефірні олії м'яти заспокоюють травний тракт, допомагаючи полегшити всі хворобливі симптоми в животі. Вона усуває прояв метеоризму і покращує відтік жовчі, необхідний для травлення.

Трав'яний чай

Такий напій не тільки знімає стрес і нервову напругу, але і "заспокоює" шлунок. Наприклад, чай з екстрактом ромашки володіє протизапальними властивостями, розслабляючи верхні відділи травного тракту і зменшуючи спазми.

Йогурт

Завдяки вмісту корисних бактерій, йогурт підтримує корисну мікрофлору в кишечнику і зміцнює імунну систему — вживайте його в помірних кількостях при кишкових болях, а також регулярно додавайте в меню в якості профілактики.

Сухофрукти

Курага, чорнослив, родзинки і в'ялена вишня надзвичайно багаті клітковиною і володіють м'яким слабящим ефектом. Тому якщо вас турбують болі в животі, викликані запорами, сміливо налягайте на сухофрукти. Для більшого ефекту їх можна навіть злегка розмочити у воді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як прибрати живіт за допомогою правильного харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!