Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів з високим вмістом корисних речовин
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів з високим вмістом корисних речовин

Ці продукти варто включати в раціон якомога частіше

4 квітня 2020, 03:25 comments4861
Поділіться публікацією:
П'ять продуктів з високим вмістом корисних речовин

Правильне харчування — основа здоров'я. Наш організм потребує корисних речовин і вітамінів, які ми отримуємо разом з певними продуктами. Для того, щоб уникнути проблем зі здоров'ям, приділяйте належну увагу своєму раціону. Що необхідно включати в своє меню в першу чергу?

Шпинат

Це один з найпопулярніших листових овочів — джерело 14 вітамінів, безлічі корисних речовин і антиоксидантів. Шпинат добре впливає на процес схуднення, активізуючи обмін речовин та покращує засвоєння білка. Також недавні дослідження показали, що серед фруктів і овочів, що володіють протираковими властивостями, шпинат є одним з найефективнішим.

Буряк

Цей бюджетний і доступний продукт володіє цілим рядом корисних властивостей для організму. Буряк збагачує організм калієм, залізом, магнієм, амінокислотами, а також вітаміни С, В1, В2. Цей продукт зміцнює імунітет, регулює тиск, покращує роботу мозку і посилює сексуально бажання.

Гарбуз

У гарбузі багато бета-каротину — потужного антиоксиданту, який підвищує захисні сили організму, знижує ризик серцево-судинних патологій, покращує роботу репродуктивної системи та в цілому позитивно впливає на весь організм.

Шипшина

Відвар і чай на основі шипшини володіє сильною імуностимулюючою і противірусною дією, тому він особливо корисний в сезон застуд. До списку заслуг шипшини перед людством можна також додати властивості знижувати холестерин, прискорювати загоєння ран і виводити токсини.

Волоські горіхи

Горіхи повинні з'являтися в раціоні регулярно, особливо волоські. Вони сприяють поліпшенню пам'яті завдяки високому вмісту омега-3 жирних кислот, вітамінів групи В і Е. До речі, ці ж жирні кислоти можуть допомогти знизити рівень холестерину і шкідливого сонячного випромінювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти врятують від болю в животі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!