Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Напої, від яких хочеться пити ще більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Напої, від яких хочеться пити ще більше

Цих напоїв краще уникати в спеку

10 квітня 2020, 10:50 comments2081
Поділіться публікацією:
Напої, від яких хочеться пити ще більше

Доросла людина щодня повинна випивати близько двох літрів звичайної питної води, щоб підтримувати своє тіло і здоров'я в тонусі. Але іноді хочеться побалувати себе чимось смачним, наприклад, смузі або газованою водою. Але не всі напої допомагають втамувати спрагу, деякі з них, навпаки, підштовхують нас пити ще більше.

Фруктові і овочеві соки

Ці напої дуже корисні для організму (якщо вони не пакетовані). Але незважаючи на свій вітамінний склад, у них є пектини і органічні кислоти, які провокують гостре відчуття голоду і спраги.

Молочні коктейлі

У більшості молочних коктейлів міститься величезна кількість цукру, так і в плані штучних ароматизаторів такий продукт нічим не поступається. Шкідливі добавки мають стимулюючий вплив на мозок і викликають бажання випити ще порцію напою. Оскільки молочні коктейлі не можуть похвалитися низькою калорійністю, при надмірному захопленні напоєм можна дуже скоро обзавестися зайвими кілограмами.

Кава

Якщо спочатку кава дарує заряд бадьорості і сил, то через деякі час, вона сприяє розширенню судин і порушенню кровотоку. Якщо хочете цього уникнути, тоді після підбадьорливого напою випивайте склянку звичайної води, тільки тоді вас не буде мучити спрага і самопочуття буде в нормі.

Солодка газована вода

На жаль, але солодкі напої користуються величезним попитом, незважаючи на всі заборони і шкідливий вплив на організм. Газована вода не здатна втамувати спрагу, адже в її складі багато цукру, добавок, барвників та консервантів. Ці речовини зневоднюють організм, призводять до зайвої ваги і проблем з серцем.

Квас

Якщо цей напій натуральний і приготовлений правильно, тоді з почуттям спраги він відмінно впорається. Але якщо в його складі є барвники і шкідливі добавки, то ніякої користі організму він не приносить, може лише нашкодити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який напій знижує артеріальний тиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!