Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять кращих продуктів для здоров'я суглобів
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять кращих продуктів для здоров'я суглобів

Дізнайтеся, за які продукти суглоби подякують вам

13 квітня 2020, 09:20 comments2880
Поділіться публікацією:
П'ять кращих продуктів для здоров'я суглобів

Для того, щоб зберегти суглоби молодими і гнучкими необхідно дотримуватися здорового способу життя. Крім регулярної фізичної активності важливо приділяти увагу правильному харчуванню. Є продукти, які поліпшать стан суглобів і попередять розвиток захворювань опорно-рухового апарату. Що це за продукти?

Оливкова олія

В складі оливкової олії є безліч вітамінів, антиоксидантів і поживних речовин, які сприятливо впливають на роботу всього організму. Цей продукт володіє протизапальним ефектом і допомагає зняти біль при захворюваннях, які вражають суглоби і кісткову тканину. Оливкова олія містить також вітамін D, який зміцнює кістки.

Жирна риба

Це ідеальне джерело ненасичених жирних кислот омега-3, а також інших мінералів і антиоксидантів. Жирні сорти риби допоможуть запобігти хворобам суглобів, а також підвищити їх еластичність. А рибний жир знімає біль при артриті.

Гранат

Крім того, що гранат зміцнює імунітет і бореться з гіпертонією, він ще позитивно діє на серцево-судинну систему. Цей фрукт допомагає в боротьбі з артритом і усуває біль у суглобах. Гранат містить багато вітамінів і поліфенолів, які знижують вірогідність виникнення запалень в організмі.

Ягоди

Це джерело вітамінів, антиоксидантів і поживних речовин, якими регулярно потрібно збагачувати організм. Дослідники з'ясували, що 10 ягід вишні можуть істотно знизити ризик появи подагри — захворювання, яке вражає суглоби. А багатий вітамінний склад ягід сприяє їх еластичності.

Желатин

Вчені довели, що підтримувати суглоби здоровими людині допомагає желатин. Він містить корисні речовини, які потрібні організму для вироблення колагену. Цей білок позитивно впливає на шкіру, нігті і волосся, а також підвищує еластичність сполучних тканин і кісток.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти не можна поєднувати з препаратами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!