Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі назвали кашу, яка допоможе зміцнити імунітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали кашу, яка допоможе зміцнити імунітет

Ця каша містить в собі безліч вітамінів і мікроелементів, і допоможе захистити організм від хвороб. При цьому коштує дешевше за інші.

14 квітня 2020, 12:12 comments4774
Поділіться публікацією:
Лікарі назвали кашу, яка допоможе зміцнити імунітет

Щоб зміцнити імунітет під час пандемії, лікарі радять їсти ячну кашу. Вона містить безліч вітамінів, необхідних організму для боротьби з вірусами. Про це пише портал "Сlutch.ua".

Серед каш, які благотворно впливають на імунітет людини також виявилися гречка, рис і вівсянка. Але лідером серед них лікарі все ж визнали ячну кашу і радять неодмінно додати її в свій раціон.

Ячна каша здатна зміцнити не тільки імунітет, але і організм в цілому. Наприклад, в ній досить багато фосфору, який зміцнює зуби і кістки, а також допомагає роботі печінки. А ось гордецин, що міститься в крупі, має антибактеріальні властивості. Також ячну кашу необхідно частіше вживати тим, хто страждає від постійних стресів. Справитися з ними допоможе магній. Вітамін В, в той же час, матиме позитивний вплив на роботу мозку і підвищить якість сну.

Повинна зайняти своє почесне місце ячна каша і в раціоні красунь. Вона допоможе довше зберігати молодість, оскільки містить мідь. Та ж, в свою чергу, сприяє виробленню колагену. Разом з тим, вітамін РР зробить волосся міцними, шкіру чистою, а нігті міцнішими.

Ну а щоб ячна каша була не тільки корисною, але і смачною, дієтологи радять додати в неї фрукти або ягоди, насіння Чіа і нежирний кефір.

Правда, є у каші і протипоказання. Нею не варто зловживати вагітним. А ще в неї не можна додавати яєчний білок. Для огранізму це буде додаткове навантаження.

Раніше "Коментарі" розповідали про звички, які вбивають імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://clutch.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!