Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, які абсолютно не підходять для сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, які абсолютно не підходять для сніданку

Правильний сніданок — запорука продуктивного дня

21 квітня 2020, 09:15 comments3258
Поділіться публікацією:
П'ять продуктів, які абсолютно не підходять для сніданку

Якщо хочете, щоб ваш день пройшов продуктивно і в гарному настрої, тоді приділіть велику увагу своєму сніданку. Підберіть для ранкового прийому їжі ті продукти, які підвищать ваш заряд енергії та покращать роботу мозку. А що краще виключити з меню?

Кава

Так, багато кавоманів зараз засмутяться, адже саме з цього напою і починається їх день. Але кава не кращий вибір для сніданку. З 6 до 10 ранку в нашому організмі виробляється багато кортизолу — гормону, завдяки якому ми відчуваємо бадьорість. Якщо в цей час випити чашечку кави, то вироблення гормону зменшитися і через пару годин ви будете відчувати втому. Найкраще вживати каву з 10 до 12 і з 14 до 17 годин, тоді його шкода буде мінімальною.

Тости

Так, смачні підсмажені скибочки хліба також потрапили в цей список. Справа в тому, що такий сніданок не здатний наситити організм і через деякий час ви знову захочете щось поїсти. Щоб цього уникнути, можете доповнити апетитні тости, наприклад, яєчнею з овочами.

Кукурудзяні пластівці

В рекламах і американських кінофільмах ми часто бачимо, як діти снідають кукурудзяними пластівцями з молоком і при цьому дуже задоволені. Але дієтологи вважають, що це не той продукт, з якого слід починати день. В пластівцях міститься багато цукру і мало корисних речовин, тому після такого сніданку в організмі відбувається різкий стрибок рівня глюкози, а потім його різкий спад, в результаті чого з'являється втома і відчуття голоду.

Каші швидкого приготування

Незважаючи на те, що такі каші готувати дуже швидко і просто, вони не несуть ніякої поживної цінності для організму. У кашах швидкого приготування багато цукру і мало клітковини, а ще там містяться штучні добавки.

Пончики і булочки

Відмовтеся вранці від солодких пончиків і ароматних булочок, адже в них багато трансжирів і цукру, які позначаться потім на вашій фігурі і здоров'ї. Краще зробити собі запіканку або сирники, тоді користі буде більше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки ми здійснюємо за сніданком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!