Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Топ-5 продуктів для очищення легенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 продуктів для очищення легенів

Лікарі назвали продукти, які здатні подбати про здоров'я легенів і підвищити їхню захисну функцію перед різними інфекція, у тому числі і коронавірусом.

22 квітня 2020, 07:46 comments5186
Поділіться публікацією:
Топ-5 продуктів для очищення легенів

Коронавірус дає найбільш важкі ускладнення на легені. У період пандемії американські лікарі назвали топ-5 продуктів для очищення та захисту легенів, пише Times Now.

Кожен з цих продуктів можна знайти на полицях практично будь-якого супермаркету. І можна вибрати на свій смак і гаманець.

Імбир
Імбир має унікальну властивість: очищати легені від всіляких токсинів, навіть хімічних і радіаційних. Він у великій кількості містить аскорбінову кислоту, цинк, калій, вітаміни А і В. Імбир здатний зміцнити організм в цілому та підвищити його захисні властивості. Також він здатний зняти запалення у верхніх дихальних шляхах.

picture

Куркума

За своїм протизапальним властивостям куркума нічим не поступається імбиру. Вся справа в речовині куркуміні, який є сильним імуномодулятором.

picture

Ягоди

Вони допомагають організму боротися з різними інфекціями, у тому числі і тими, що вражають легені. Весь секрет — у величезній кількості вітамінів і антиоксидантів.

picture

Цитрусові

А також будь-які фрукти, багаті на вітамін С. Оздоровити легені і надати організму сил для боротьби з інфекцією також допоможуть ківі, яблука, шипшина і хурма.

picture

Різнокольорові овочі

Всі овочі, які мають пігменти хлорофіл, астаксантин і бета-каротин. Вони працюють на загальне зміцнення організму, допомагаючи йому боротися з інфекцією легенів. Особливо корисні для імунітету будуть солодкий перець, червона капуста та брокколі.

picture
Раніше "Коментарі" розповідали про напій, який допоможе захистити легені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!