Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим можна перекусити з користю для шлунка
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим можна перекусити з користю для шлунка

Вчимося харчуватися з користю для здоров'я

22 квітня 2020, 12:35 comments2421
Поділіться публікацією:
Чим можна перекусити з користю для шлунка

Дієтологи кажуть, що влаштовувати перекуси між основними прийомами їжі можна і без шкоди для фігури. Але при цьому важливо вибрати правильні продукти харчування. Чим же можна перекусити, щоб втамувати голод і принести користь організму?

Вівсяне печиво

До складу вівсяного печива входить безліч корисних речовин, серед яких марганець і кальцій, а також вітаміни групи В. Цей продукт покращує обмінні процеси, полегшуючи роботу кишечника. Натуральне вівсяне печиво відмінно втамовує відчуття голоду і позитивно впливає на емоційний стан.

Сир

Це джерело білка і кальцію, які дуже потрібні організму. Використовуйте нежирний сир з додаванням різних фруктів (яблук, бананів), а також горіхів. Такий перекус буде не тільки смачним, але і дуже корисним.

Яйця c авокадо

Яйця в круту самі по собі є хорошим перекусом, але їх можна готувати абсолютно різними способами і брати з собою кожен день нове блюдо. Найкраще поєднання для яєць — авокадо: додавши цей інгредієнт, можна обсмажити яйця з соусом чилі і зеленню, зробити ситний бутерброд, а можна зробити простий і швидкий перекус, просто розбивши яйце прямо в авокадо.

Горіхи і сухофрукти

Впоратися з голодом допоможуть горіхи. Їх необхідно регулярно включати в свій раціон, адже вони володіють безліччю корисних властивостей. Також контролювати апетит можна за допомогою сухофруктів, наприклад, кураги або фініків. А можна у магазині придбати мікс цих продуктів і насолоджуватися ним протягом дня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що приготувати для здорового перекусу на роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!