Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири продукти, які шкідливо їсти холодними
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які шкідливо їсти холодними

Холодна їжа уповільнює обмін речовин

24 квітня 2020, 09:15 comments2003
Поділіться публікацією:
Чотири продукти, які шкідливо їсти холодними

Іноді буває лінь розігрівати деякі страви перед споживанням, і ми їмо їх холодними, не підозрюючи, як це може нашкодити здоров'ю. Вчені визначили кілька продуктів, які бажано розігрівати перед вживанням.

Жирні м'ясні страви

У твердому вигляді холодне м'ясо, наприклад, з такої важкої для шлунка страви як плов, буде довго перетравлюватися і з високою ймовірністю викличе проблеми з травленням.

Холодна вода + їжа

Деякі дослідники вважають, що якщо запивати їжу холодною водою, це сповільнить роботу травної системи. Також холодна вода перешкоджає переробці жирів з їжі, які під її впливом стають більш щільними і не розчиняються.

Червоне м'ясо

Цей виду м'яса в цілому важко перетравлюється організмом. А в холодному вигляді це відбувається ще складніше. М'ясо може проходити з шлунка в тонкий кишечник, не переварившись до кінця. В кишечник потрапляють бактерії, його робота порушується, м'ясо так і не засвоюється належним чином до того ж заважає засвоєнню інших продуктів.

Суп на бульйоні

Перші страви, які приготовані на основі бульйону, містять багато тваринних жирів. Щоб організм міг їх швидко і без негативних наслідків переробити, страва повинна бути розігрітою, а жир — розтопленим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти небезпечно їсти у великих кількостях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!