Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що можна і потрібно їсти на голодний шлунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Що можна і потрібно їсти на голодний шлунок

Не всі продукти однаково корисні на голодний шлунок

27 квітня 2020, 16:40 comments1951
Поділіться публікацією:
Що можна і потрібно їсти на голодний шлунок

Є продукти, які не можна їсти натщесерце, тому що вони можуть спровокувати дискомфорт і важкість у шлунку. Якщо хочете уникнути проблем з травною системою, тоді не вживайте на голодний шлунок все підряд. На які продукти варто звернути увагу?

Сухофрукти

Це відмінний варіант перекусу протягом дня і ідеальне доповнення до сніданку. Правда з ними варто знати міру, так як більшість сухофруктів відрізняються високою калорійністю. Однієї жмені цілком достатньо, щоб відновити сили і зарядитися позитивними емоціями.

Хліб

Цей продукт також корисний на голодний шлунок. Правда є важлива умова: в ідеалі він повинен бути бездріжджовим і приготований з цільнозернового борошна, тоді він ідеально нормалізує роботу травної системи. А щоб перекус став більш поживним, додайте до хліба ще й авокадо.

Гречка

Це ще один продукт, який можна і потрібно їсти на голодний шлунок. У гречці містяться амінокислоти, білок, залізо, кальцій, йод, цинк, вітаміни. Гречка легко засвоюється організмом людини і миттєво заряджає бадьорістю і енергією. Те, що потрібно, коли з'явилося відчуття голоду.

Горіхи

Вони відрізняються високою поживною цінністю, а значить всього лише невеликої жмені вистачить, щоб вгамувати почуття голоду і зарядити організм бадьорістю, енергією та гарним настроєм. Крім того, в горіхах збалансовано вміст білків, жирів і вуглеводів, а також присутні корисні жирні кислоти, які сприятливо впливають на серцево-судинну систему і на роботу мозку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим можна перекусити з користю для шлунка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!