Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Корисні звички, які допоможуть зробити фігуру стрункою
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисні звички, які допоможуть зробити фігуру стрункою

Ці звички також допоможуть зміцнити здоров'я

28 квітня 2020, 16:40 comments1995
Поділіться публікацією:
Корисні звички, які допоможуть зробити фігуру стрункою

Скоро літо, тому не дивно, що багато хто хочепривести своє тіло в порядок і позбавитися від "зайвого". Але окрім спорту, необхідно приділити належну увагу своєму раціону та іншим звичкам, які впливають на ваш настрій і фігуру. Що потрібно враховувати?

Рослинна їжа

Обов'язково включайте в свій раціон овочі, зелень, фрукти і ягоди. Вони збагачують організм корисними вітамінами та мікроелементами. З цих продуктів можна приготувати смачні салати, рагу та десерти, які урізноманітнюють раціон і вбережуть фігуру від зайвих кілограм.

Правило 10:1

Цей пункт стосується складу продуктів, які ви купуєте. Слідкуйте за тим, щоб на кожні 10 грамів вуглеводів доводилося мінімум 1 грам клітковини. На якісних продуктах харчування ця інформація вказується на етикетці.

Планування меню

Найкраще робити це на вихідних. Так у вас буде більше часу на приготування корисних страв. До того ж після складання меню, вам буде легше робити покупки.

Натуральні підсолоджувачі

Мова йде зовсім не про кленовий сироп і мед, які тільки підвищують калорійність раціону, а про корицю, ваніль та інші спеції. Ці прянощі зроблять будь-якій смузі, вівсянку або йогурт солодшими без додаткових калорій.

Сон

Недосип активізує вироблення гормону, який відповідає за відчуття голоду. Тому, чим менше часу ви приділите сну, тим більше калорій виявиться у вашій тарілці. Пам'ятайте про це, коли в черговий раз захочете подивитися улюблений серіал замість додаткового часу на сон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які шкідливі харчові звички можуть бути у вагітних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!