Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три факти про молочну продукцію, які варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Три факти про молочну продукцію, які варто знати

Молочна продукція викликає у нас багато питань

29 квітня 2020, 09:20 comments3692
Поділіться публікацією:
Три факти про молочну продукцію, які варто знати

Кисломолочні продукти необхідно включати в свій раціон, адже вони є хорошим джерелом багатьох вітамінів, а також кальцію, калію, магнію та інших цінних речовин. Але, щоб вибрати якісний і корисний продукт необхідно знати про "молочку" деякі цікаві факти.

Менше інгредієнтів — краще

При покупці молочних продуктів варто уважно вивчити склад та іншу інформацію на етикетці. Чим менше речовин значаться в списку інгредієнтів, тим краще. Для виробництва молочки насправді потрібно не так багато, тому всі додаткові консерванти, барвники і добавки не самим позитивним чином позначаються на складі і живильних властивостях продукту. Якщо ви не впевнені в іміджі марки, то віддайте перевагу максимально простому білому йогурту. Зробіть його смачнішим самостійно, додавши жменю ягід або ложку меду.

Нежирна продукція не приносить користь

Жир, який міститься в молочній продукції, не такий шкідливий, як ті речовини, які містяться у фастфуді та солодощах. В нього більше користі. Але якщо виробник змушений його прибирати, це означає, що замість нього він щось додасть. І часто те, що йде в склад замість жиру, набагато шкідливіше і калорійніше.

Післясмак визначає якість

Після вживання молочних продуктів залишається післясмак. І часто він може розповісти про якість продукту більше, ніж інформація на етикетці і навіть його зовнішній вигляд. Так, не повинно бути сторонніх присмаків, різкої кислоти, неприродних смаків. Все це говорить про те, що продукт не відрізняється високою якістю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Starbucks радять гостям купувати каву без молока.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!