Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Не кавою єдиною: три напої на основі води, які бадьорять
commentss НОВИНИ Всі новини

Не кавою єдиною: три напої на основі води, які бадьорять

Звичайну питну воду багато хто недооцінює

30 квітня 2020, 09:00 comments2399
Поділіться публікацією:
Не кавою єдиною: три напої на основі води, які бадьорять

Доросла людина щодня повинна випивати близько 2 літрів води, тому що вона підтримує організм у тонусі, регулюючи всі його функції. Особливо це важливо в жаркий літній сезон. Але одної води, щоб підбадьоритися, може бути недостатньо, тому на її основі можна приготувати смачні і корисні напої.

Імбирний лимонад

Пікантні і насичені поєднання ефективніше бадьорять і рятують від спеки. Імбирний лимонад якраз володіє цими властивостями. Цей напій напевно стане одним з ваших фаворитів. Крім того, що він смачний, так ще і дуже корисний, адже імбир покращує травлення, знімає болі в животі і сприяє схудненню.

Банановий смузі з вівсяними пластівцями

Цей напій не просто допомагає підвищити заряд енергії і підняти настрій, його можна використовувати в якості сніданку. Банановий смузі з пластівцями спокійно можна замінити яєчнею або кашею. Він збагачує організм вітамінами і корисними речовинами, які потрібні організму для правильної роботи.

Зелений чай з м'ятою (марокканський чай)

Науково доведено, що чай чудово охолоджує і бадьорить не гірше, ніж кава. Цей напій славиться своїм насиченим і пряним смаком. Також у його складі є багато антиоксидантів, які захищають клітини від вільних радикалів і підвищують імунну опірність організму. Зелений чай з м'ятою сприятливо діє на травлення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких напоїв хочеться пити ще більше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!