Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо сніданок, який відновить печінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо сніданок, який відновить печінку

Дізнайтеся, як подбати про свою печінки з самого ранку

4 травня 2020, 09:20 comments2215
Поділіться публікацією:
Названо сніданок, який відновить печінку

Завдяки сніданку наш організм відновлює запас сил і енергії, тому його ні в якому разі не можна пропускати. Але для того, щоб користь була максимальною необхідно правильно збалансувати свій раціон. Наприклад, якщо хочете поліпшити роботу печінки, тоді зверніть увагу на такі продукти.

Яйця

Цей продукт містить багато вітамінів і корисних речовин, які потрібні печінці для правильної роботи. Але мова йде про варені яйця і омлеті в духовці, а не про яєчню з додаванням майонезу. Варені яйця збагачують організм кальцієм, залізом, натрієм, вітамінами А, Д та Е, які покращують обмінні процеси, нормалізують рівень холестерину в крові і допомагають виводити токсини.

Грейпфрут

Цей цитрус — хороший варіант для сніданку. Грейпфрут, завдяки своєму вітамінному складу, запобігає проблемам з печінкою. Сік цього фрукта очищає організм від токсинів і канцерогенів.

Авокадо

Ще один смачний і корисний плід, який ідеально підходить для ранкового прийому їжі. Авокадо багатий на бета-ситостерин — з'єднання,  яке допомагає знизити рівень холестерину. Також екзотичний фрукт багатий глутатіоном — корисною для печінки речовиною, яка допомагає зв'язувати токсини і полегшувати роботу органу.

Мед

Якщо будете випивати вранці стакан теплої води з додаванням меду, то незабаром помітите поліпшення в роботі не тільки травної системи, але і печінки. Цей продукт давно застосовували для очищення і відновлення клітин цього життєво важливого органу. Мед знижує запальні процеси, володіє відмінною жовчогінною дією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який чай допоможе швидко очистити печінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!