Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Несподівані перешкоди, які заважають схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівані перешкоди, які заважають схуднути

Процес схуднення — досить складний етап, що вимагає терпіння

6 травня 2020, 10:20 comments1882
Поділіться публікацією:
Несподівані перешкоди, які заважають схуднути

Наближається літо, а значить пора впритул зайнятися своєю фігурою і прибрати "зайве". Але є причини, які заважають скинути вагу, незважаючи на правильне харчування і фізичні заняття. В чому ж може бути проблема?

Калорійні перекуси

Правильно сформувавши основні прийоми їжі, не слід забувати про перекуси. Навіть один стаканчик улюбленого капучіно, одне тістечко або жменя горіхів можуть бути набагато калорійнішими, ніж макарони з м'ясом. Ось і виходить, що "неправильні" перекуси можуть впливати на всі ваші зусилля у спортзалі.

Психологічні бар'єри

Дуже часто жінки підсвідомо не хочуть схуднути, тому що зайва вага може сприйматися як додатковий "захист". Ось кілька поширених установок: "Я повна, значить мені не потрібно боротися за чоловічу увагу" — актуально для людей з проблемною самооцінкою. "У мене дуже мало вільного часу/я дуже зайнята" — проблема трудоголіків, які не їдять коли хочуть, а коли випаде вільна хвилинка.

Поспіх у їжі

"Перекусити на ходу" — вірний спосіб наїсти зайвого. Харчування — не просто процес того, що ми закинули в шлунок. Це тривалий психічний і фізичний процес: очі повинні побачити їжу, залози виробити слину, ви повинні усвідомити, що жуєте, відчути смак, запах. Тоді ваша голова, і шлунок погодяться — "Так, я поїла". А якщо ви приділяєте цьому процесу всього три хвилини, переглядаючи соціальні мережі — організм так і не зрозуміє, що сталося і через деякий час знову відчує голод.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки потрібно вживати білка, щоб схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!