Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які горіхи обов'язково потрібно їсти чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Які горіхи обов'язково потрібно їсти чоловікам

Горіхи володіють цілим рядом корисних властивостей

7 травня 2020, 03:25 comments2982
Поділіться публікацією:
Які горіхи обов'язково потрібно їсти чоловікам

Через свій вітамінний склад, горіхи вважаються одними з найбільш корисних продуктів. В них міститься велика кількість цінних речовин і антиоксидантів, які необхідні організму для захисту від багатьох захворювань. Але мало хто знає, що цей продукт підвищує чоловічу фертильність і покращує якість сперми.

Спеціалісти із Іспанії провели експеримент, участь в якому взяли 119 чоловіків у віці від 18 до 35 років і розділили їх на дві групи. Добровольці з першої групи щоденно вживали 60 г мигдалю, волоських горіхів і фундука, а друга група дотримувалася звичайного раціону без додавання горіхів. Результати експерименту, який тривав 14 тижнів, показали, що учасники з першої групи значно поліпшили показники своєї спермограми: кількість сперми, життєздатність і рухливість сперматозоїдів.

Справа в тому, що горіхи містять велику кількість поліненасичених жирних кислот, цинку, фолієвої кислоти, вітамінів С і Е.

Дослідження довело, що за допомогою регулярного вживання горіхів чоловіки можуть поліпшити якість статевого життя і підвищити ймовірність зачаття дитини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як на рівень холестерину в крові впливає вживання волоських горіхів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!