Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі назвали найкориснішу кашу для серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали найкориснішу кашу для серця

Ця каша набагато дешевша, ніж гречка, але набагато корисніша для здоров'я серця

13 травня 2020, 08:35 comments8116
Поділіться публікацією:
Лікарі назвали найкориснішу кашу для серця

Лікарі з'ясували, яка каша найкорисніша для серця. І це виявилася не популярна гречка, а звичайна перловка. Про це пише видання Hyser.

Правильне харчування для людей, що страждають серцево-судинними захворюваннями, — це важливий елемент гарного самопочуття. Саме тому лікарі радять включити в раціон страви з перловки. Користь вони принесуть і тим, хто піклується про своє здоров'я та хоче уникнути проблем з серцем у майбутньому.

Найголовніше завдання, з яким перловка справляється на відмінно, — це регуляція небезпечного рівня холестерину в крові. Ця каша здатна опустити його до прийнятного, за що, безумовно, вам подякують серце і судини.

Також перлова каша — це джерело вітамінів В і К. Вони необхідні для здорового функціонування серцево-судинної системи.

Коли саме і в якому вигляді вживати перлову кашу в якості профілактики, не має значення. Перловку можна приготувати як звичайний гарнір, додати в неї суп або тушкувати з овочами і м'ясом. У будь-якому з цих варіантів перлова каша збереже свої корисні властивості.

А ось любителі солодкого можуть зробити з перловки чудовий поживний і корисний десерт. Для цього в кашу варто додати мед і сухофрукти.

Щоправда, є у перловки і свої протипоказання. Вона не підійде тим, хто страждає від захворювань шлунка і кишечника. Також її необхідно виключити з раціону, якщо ви не переносите глютен. В цій каші міститься білок злакових, здатний спровокувати здуття і дискомфорт в області кишечника.

Раніше "Коментарі" розповідали, яка каша допоможе знизити ризик інсульту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!