Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які краще готувати, а не купувати в магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які краще готувати, а не купувати в магазині

Ці продукти не варто купувати в магазині

12 травня 2020, 09:25 comments2163
Поділіться публікацією:
Продукти, які краще готувати, а не купувати в магазині

У супермаркеті є велика кількість товарів, на будь-який смак і колір. Але багато з них сумнівної якості, тому можуть нашкодити нашому здоров'ю й фігурі. Які продукти краще готувати самостійно, а не купувати в магазині?

Ковбаса

М'ясні напівфабрикати проходять безліч стадій додаткової обробки, перш ніж потрапити на прилавок магазину. Нітрати, консерванти, хімічні добавки і підсилювачі смаку — ось лише мала частина того, що потрапляє в них, щоб продукти довше зберігалися і мали товарний вигляд.

Майонез

Для приготування покупних майонезів використовують велику кількість консервантів і штучних добавок, які шкодять здоров'ю. Крім цього, майонез дуже калорійна заправка, здатна легко додати до вашої фігурі пару зайвих кілограм.

Кетчуп

Цей соус, який містить крохмаль, консерванти, ароматизатори і підсилювачі смаку типу глутамату натрію, викликає звикання. Ніякої користі після переробки томатів (якщо вони там взагалі є) у такому продукті (до речі, досить калорійному) не залишається.

Чіпси

Цей продукт входить в число найбільш шкідливих для здоров'я. Для надання певних смакових якостей в чіпси додається велика кількість промислової хімії: це барвники, підсилювачі смаку, ароматизатори, ідентичні натуральним. Тому, краще готувати хрустку закуску вдома, адже це дуже просто!

Печиво

Швидкі вуглеводи сумнівного походження (якими, власне, і є будь-магазинне печиво з запаморочливо штучним і шкідливим складом) — не найкращий вибір для тих, хто піклується про своє здоров'я і фігуру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти обов'язково їсти разом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!