Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять причин додати в свій раціон більше риби
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять причин додати в свій раціон більше риби

М'ясо риби відрізняється високою харчовою цінністю

12 травня 2020, 14:15 comments1822
Поділіться публікацією:
П'ять причин додати в свій раціон більше риби

Раціон харчування повинен бути смачним, корисним і різноманітним. Риба — дивовижний продукт, який володіє високими харчовими достоїнствами. Ось п'ять основних причин, чому вона повинна з'являтися частіше у вашому меню.

Вітаміни

Правильно приготовлена риба — це справжнє джерело вітамінів, корисних речовин і мікроелементів, тому вона повинна періодично з'являтися в раціоні. Особливо багата риба на вітамін D, Е і В, а також калій, фосфор, калій і йод.

Омега-3

Головна перевага цього продукту — поліненасичені жирні омега-3 кислоти. Вони містяться в будь-якому виді риби і дуже важливі для підтримання здоров'я нашого організму. Омега-3 зміцнюють імунітет, покращують зір, запобігають серцевим проблемам і позитивно впливають на гормональний фон.

Серотонін

Вживання риби підвищує і нормалізує рівень серотоніну, який може менше вироблятися через стрес, напружену роботу і малорухливий спосіб життя. Серотонін — гормон щастя, а значить вживання риби робить вас щасливішими.

Білок

У рибі міститься багато білка — головного будівельного матеріалу для організму. Саме він бере участь в побудові структури м'язів, а м'язова тканина підвищує метаболізм тіла до 9 разів.

Риб'ячий жир

Риб'ячий жир давно відомий своїми корисними властивостями для організму. Але якщо в рідині його зможе випити не кожен, то в самій рибі він непомітний. Їжте рибу і вам не потрібен буде жир в якості добавки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка риба найкорисніша для організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!