Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Раціон харчування повинен бути смачним, корисним і різноманітним. Риба — дивовижний продукт, який володіє високими харчовими достоїнствами. Ось п'ять основних причин, чому вона повинна з'являтися частіше у вашому меню.
Вітаміни
Правильно приготовлена риба — це справжнє джерело вітамінів, корисних речовин і мікроелементів, тому вона повинна періодично з'являтися в раціоні. Особливо багата риба на вітамін D, Е і В, а також калій, фосфор, калій і йод.
Омега-3
Головна перевага цього продукту — поліненасичені жирні омега-3 кислоти. Вони містяться в будь-якому виді риби і дуже важливі для підтримання здоров'я нашого організму. Омега-3 зміцнюють імунітет, покращують зір, запобігають серцевим проблемам і позитивно впливають на гормональний фон.
Серотонін
Вживання риби підвищує і нормалізує рівень серотоніну, який може менше вироблятися через стрес, напружену роботу і малорухливий спосіб життя. Серотонін — гормон щастя, а значить вживання риби робить вас щасливішими.
Білок
У рибі міститься багато білка — головного будівельного матеріалу для організму. Саме він бере участь в побудові структури м'язів, а м'язова тканина підвищує метаболізм тіла до 9 разів.
Риб'ячий жир
Риб'ячий жир давно відомий своїми корисними властивостями для організму. Але якщо в рідині його зможе випити не кожен, то в самій рибі він непомітний. Їжте рибу і вам не потрібен буде жир в якості добавки.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка риба найкорисніша для організму.
Новини партнерів
Новини