Забудьте про стрункість: напої, які заважають схуднути

Ці напої можуть гальмувати ваш процес схуднення

Якщо ви вирішили привести свою фігуру в норму, тоді зверніть увагу не тільки на продукти харчування, але і на напої, які ви вживаєте протягом дня. Деякі з них можуть заважати вам скинути зайву вагу і викликати ряд інших проблем. Що це за напої?

Кава з молоком

Ви знали, що смачний і ароматний латте містить у собі близько 250 калорій завдяки жирному молоку? А що буде, якщо вживати його кожен день? Так, ваш улюблений напій цілком здатний впливати на вагу і заважати вашій стрункості. Експерти кажуть, що люди, які звикли пити каву з додаванням молока, вершків і солодких сиропів знижують свої шанси на схуднення.

Пакетовані соки

На відміну від фрешу, пакетовані соки мають у собі більше цукру і консервантів, ніж натуральний продукт. Як тільки у вас виникне бажання випити склянку такого цукру, згадайте: його порція містить в собі 33 грама цукру. А добова норма споживання становить 25 грамів. От і задумайтесь, чи настільки він вам потрібен.

Молоко

Інсуліновий індекс молока є одним з найвищих серед напоїв. А молочний білок - потужний алерген. Також в одній склянці молока міститься 12 грамів молочного цукру. Крім цього, як заявили британські вчені, чоловіки, які споживають молоко на регулярній основі, підвищують ризик захворіти на рак на 30%.

Газована вода

Солодка газована вода - головний ворог тих, хто намагається скинути зайву вагу. У складі цього продукту багато цукру, консервантів, барвників, різних підсилювачів, які шкодять здоров'ю та призводять до ожиріння, целюліту, цукрового діабету та інших проблем. Відмовтеся від газованих напоїв і тоді приведете в норму не тільки ваш вагу, але і здоров'я.

Енергетики

Багато людей захоплюються енергетичними напоями, які дуже небезпечні і калорійні. Вони підвищують рівень цукру в крові, а також артеріальний тиск А кількість таурину в баночці перевищує денну норму в сотні разів. При регулярному вживанні енергетики заважають не тільки схуднути, але і роблять людину втомленою та роздратованою..

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких напоїв хочеться пити ще більше.