Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, які можуть «скрутити» живіт
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, які можуть «скрутити» живіт

Ці продукти можуть зіграти з вами злий жарт

15 травня 2020, 03:25 comments2622
Поділіться публікацією:
П'ять продуктів, які можуть «скрутити» живіт

Є продукти харчування, які необхідно вживати грамотно і в помірних кількостях, тому що вони можуть призвести до збою в роботі травлення. "Скрутити" живіт може різко і зовсім несподівано, тому краще знати заздалегідь, якими продуктами не можна зловживати.

Кава

Незважаючи на те, що цей напій чудово бадьорить і піднімає настрій, він може спровокувати діарею, нудоту та печію. Якщо ви спостерігали за собою подібні симптоми після вживання кави, то варто виключити цей напій зі свого раціону або мінімізувати його кількість.

Молочна продукція

Зверніть особливу увагу на молоко, сир і морозиво. Розлади травлення у дорослих можуть бути пов'язані або з харчовою алергією, або з непереносимістю лактози.

Броколі

Вживати цей вид капусти потрібно з розумом. Справа в тому, що брокколі містить у своєму складі раффінозу. Це досить складний для перетравлення людським організмом цукор, який може спровокувати здуття і важкість у шлунку.

Смажена їжа

Така їжа досить важка для шлунку. Вона досить складно перетравлюється і може стати причиною виникнення діареї або запору, що в рівній мірі неприємно.

Цитрусові

Насправді цитрусові не так небезпечні, але краще ставитися до них з обережністю. В апельсинах, лимонах і грейпфрутах досить багато фруктових кислот, які здатні подразнювати слизову.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з якими продуктами можна їсти смажену картоплю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!