Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять вагомих причин почати день зі склянки води
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять вагомих причин почати день зі склянки води

Прокинувшись зранку, необхідно натщесерце випивати склянку води

18 травня 2020, 09:20 comments4753
Поділіться публікацією:
П'ять вагомих причин почати день зі склянки води

Напевно, кожен чув про те, що ранок слід починати не з кави, а зі склянки звичайної води. Така звичка допомагає підтримувати водний баланс, і відповідно, тонус всього організму. Що ще робить вода, випита натщесерце?

Вода запускає обмін речовин

Відразу після пробудження корисно випити стакан води, щоб запустити всі обмінні процеси. Таким чином, організм прокидається і починає працювати. Через 20-30 хвилин можна починати снідати.

Вода покращує роботу травлення

Вода натщесерце позитивно впливає на роботу травної системи, тому що метаболізм прискорюється. Стакан звичайної води сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, які за ніч осідають на стінках кишечника.

Вода покращує стан шкіри

При правильній підтримці водного балансу шкіра стає чистою і здоровою. Вода насичує наші клітини зсередини, зволожує шкіру і перешкоджає її швидкому в'яненню.

Вода покращує кровоносну систему

Вода, випита вранці натщесерце, позитивно діє на кровоносну систему. Завдяки їй кров починає циркулювати швидше, сприяючи кращому засвоєнню поживних речовин і нормалізації загального самопочуття організму.

Вода сприяє схудненню

Якщо хочете скинути пару зайвих кілограм, тоді не забувайте регулярно пити воду, яка стимулює процес жирозжигання. Враховуючи те, що вода прискорює обмін речовин і покращує травлення, не дивно те, що вона сприяє схудненню. При активних тренуваннях організм втрачає вологу і важливо поступово поповнювати її баланс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, при яких проблемах зі здоров'ям допомагає пиття води натщесерце



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!