Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому фруктова дієта приносить більше шкоди, ніж користі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому фруктова дієта приносить більше шкоди, ніж користі

Фруктова дієта підходить далеко не всім

19 травня 2020, 03:25 comments2594
Поділіться публікацією:
Чому фруктова дієта приносить більше шкоди, ніж користі

Всі знають, що фрукти — джерело вітамінів і корисних речовин, які потрібні організму для правильної роботи, тому вони обов'язково повинні бути в раціоні. Але людей, які сідають на фруктову дієту, може чекати ряд небезпек. Чим такий спосіб схуднення може нашкодити здоров'ю?

У складі фруктів є багато вітамінів, клітковини, антиоксидантів та інших цінних речовин, які зміцнюють імунітет, покращують настрій і додають енергії. Але, харчуючись одними фруктами, наш організм позбавляється інших не менш важливих елементів. Наприклад, йому необхідні білки, щоб відбудовувати і ремонтувати тканини, і жир, щоб захистити органи і допомогти мозковій діяльності.

Крім цього, фруктові кислоти подразнюють слизову оболонку шлунку і кишечника, і можуть спровокувати розвиток гастриту і деяких інших захворювань шлунково-кишкового тракту.

Такий спосіб схуднення не підходить людям, схильним до цукрового діабету, тому що вживання деяких фруктів сприяє підвищенню цукру в крові. Ще така дієта може викликати серйозні проблеми з підшлунковою залозою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт може запобігти серцевим недугам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!