Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Помилки під час обіду, які сприяють повноті
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилки під час обіду, які сприяють повноті

Ці помилки негативно впливають на здоров'я в цілому

19 травня 2020, 11:10 comments2783
Поділіться публікацією:
Помилки під час обіду, які сприяють повноті

Люди, які прагнуть скинути пару зайвих кілограм, повинні знати, які помилки гальмують процес схуднення і заважають їм дійти до певної мети. Експерти в області харчування назвали найпоширеніші помилки, які допускаються під час обіду.

Пропуск обіду

Всі три прийоми їжі дуже важливі для організму, тому ні один з них не можна пропускати. Обід допомагає відновити сили і запас енергії для другої половини дня. Якщо цього не відбудеться, то пізніше організм включить "режим компенсації" і почне вживати велику кількість продуктів. Таким чином, ввечері ви наповните шлунок важкою їжею, яка неодмінно залишить свій слід на вашій талії.

Бутерброд замість нормального обіду

Експерт кажуть, що обідній перекус повинен бути повноцінним і складатися з нормальних страв, а не одного-двох бутербродів. Порція супу або овочів не завадить стрункості, а от хліб з ковбасою і майонезом цілком зможе.

Недбалість

Під час обіду приберіть усі гаджети і зосередьтеся на трапезі. Їжа, з'їдена в поспіху, не пережовується ретельно, в результаті вона не встигає засвоюватися і не виникає зворотного зв'язку між кількістю споживаної їжі і відчуттям насичення.

Відсутність свіжих овочів

Під час обіду зробіть акцент на свіжих або запечених овочах. Вони покращують обмін речовин і допомагають швидко позбутися від зайвих кілограм. Крім цього, овочі довго перетравлюються, а значить почуття голоду вас не потурбує.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки часто здійснюються за сніданком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!