Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Експерти назвали причину скупчення жиру на стегнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали причину скупчення жиру на стегнах

Поява жиру на стегнах турбує кожну дівчину

20 травня 2020, 03:25 comments2921
Поділіться публікацією:
Експерти назвали причину скупчення жиру на стегнах

Стегна і ноги — одні з найбільш проблемних зон, тому що саме на цих ділянках тіла накопичуються "жирові пастки". Ізраїльські фахівці стверджують, що основною причиною скупчення жиру на стегнах є не калорійні продукти (хоча шкідливий раціон впливає на фігуру), а малорухливий спосіб життя.

Експерти кажуть, що найчастіше на проблему жирових відкладень на стегнах і ногах скаржаться жінки. Багато з них вперто намагаються позбавитися від "зайвого" за допомогою правильного харчування і спорту. Але фізичною активністю необхідно займатися не раз-два в тиждень, а щодня.

Фахівці стверджують, що жир на стегнах і ногах збільшується, якщо людина протягом дня дуже мало рухається. І зайва вага буде тільки додаватися, якщо не дотримуватися правильного режиму харчування.

На даний момент, у величезного відсотка людей сидяча робота, їм доводиться довгий час сидіти в одному положенні, тому не дивно, що ноги і стегна страждають найбільше, хоча при такому способі життя, можуть початися проблеми і зі спиною.

Низька фізична активність призводить не тільки до утворення жирових відкладень на проблемних місцях, але і загального погіршення здоров'я.

Людям, у яких сидяча робота, радять робити регулярні 15-хвилинні перерви. Необхідно встати і походити по офісу або вийти на вулицю і подихати свіжим повітрям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як спалити зайвий жир на стегнах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!