Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять «модних» суперфудів, про які варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять «модних» суперфудів, про які варто знати

Суперфуди можна додати практично в будь-яку страву

21 травня 2020, 03:25 comments2491
Поділіться публікацією:
П'ять «модних» суперфудів, про які варто знати

В раціоні харчування повинні регулярно з'являтися суперфуди — продукти з високим вмістом вітамінів і корисних речовин. Вони позитивно впливають на організм, запобігаючи захворювання і зміцнюючи імунітет. Про які суперфуди ви могли і не знати?

Горіхова олія

Олія, яка отримується з плодів волоського горіха, цілком здатна замінити оливкову та соняшникову. У її складі є багато вітамінів і корисних речовин, які підтримують організм у тонусі, знімають втому і допомагають нормалізувати артеріальний тиск.

Моринга

Листя моринги багате на антиоксиданти, клітковину, білок та інші цінні мікроелементи. Завдяки їм цей суперфут допомагає в боротьбі з цукровим діабетом, авітамінозом і проблемами шлунково-кишкового тракту.

Борошно кассаві

Це борошно часто використовують замість кокосового і гречаного. Воно припаде до смаку веганам, прихильникам палео-дієти і тим, хто не переносить глютен. Корисна для людей, у яких захворювання кишечника.

Кавунове насіння

Можете сміливо їсти кавун разом з насінням, тому що в них міститься багато вітаміну В і корисних жирів. Вони знижують рівень цукру в крові, зміцнюють серцевий м'яз, а також прискорюють відновлення клітин, омолоджуючи організм.

Ягоди макі

Приємний смак в поєднанні з позитивною дією роблять ці ягоди чудовим помічником організму. Вони нормалізують цукор в крові, є антиоксидантами, прискорюють обмін речовин і травлення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кому категорично не можна ягоди годжі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!