Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Корисний сніданок: який фрукт найкраще з'їсти вранці
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисний сніданок: який фрукт найкраще з'їсти вранці

Цей фрукт - незамінний компонент підбадьорливого сніданку

21 травня 2020, 09:55 comments3887
Поділіться публікацією:
Корисний сніданок: який фрукт найкраще з'їсти вранці

Ранковий прийом їжі повинен бути правильно збалансованим, щоб організм у достатній кількості отримував необхідні йому вітаміни, білки і вуглеводи. Дієтологи рекомендують на сніданок їсти фрукти, які заряджають енергією і бадьорістю. Але не всі вони вранці однаково корисні.

Експерти кажуть, що на сніданок необхідно з'їдати плоди ківі, бо вони багаті на вітамін А, В, Е і К. До речі, в цьому фрукті міститься в два рази більше вітаміну С, ніж у цитрусових. Також до складу ківі входить цинк, фосфор, магній, калій, натрій, кальцій і залізо. Ця комбінація корисних речовин доводить, що "китайський агрус" дуже корисний для організму, тому що зміцнює імунітет, сприяє правильній роботі серцево-судинної системи і є протизапальним засобом.

Забезпечуючи організм енергією завдяки високому вмісту вітаміну С, ківі ідеально підходить для меню на початку дня і перекусів для підтримки бадьорості. Ківі хороший для дієтичних і розвантажувальних днів, оскільки складається з якісної клітковини, яка забезпечує почуття ситості без зайвих калорій. Вуглеводи в ньому, звичайно, теж є, але глюкоза і фруктоза необхідні для відновлення сил (особливо якщо ви займаєтеся спортом).

Крім цього, ківі багатий на антиоксиданти, які нейтралізують в організмі дію вільних радикалів, які ушкоджують клітини і можуть призвести до онкологічних захворювань. Регулярна добавка ківі в меню знижує рівень тригліцеридів у крові і регулює метаболізм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти абсолютно не підходять для сніданку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!