Головна Новини Здоров'я дієта і харчування "Келишок-другий": лікарі розповіли про користь вина для жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Келишок-другий": лікарі розповіли про користь вина для жінок

Як виявилося, жінки можуть приймати вино не тільки в якості напою, але і використовувати в лікарських засобах для шкіри

25 травня 2020, 02:38 comments3476
Поділіться публікацією:
"Келишок-другий": лікарі розповіли про користь вина для жінок

Вино — традиційний напій для любовних побачень і сімейних пікніків на природі. Як правило, саме цей алкогольний напій, що додає образу млосності і загадковості, замовляють у ресторанах жінки. І зовсім не даремно! Вчені довели, що для жіночого організму вина несуть не тільки розкріпачення, але і користь.

Як виявилося, цей виноградний напій містить високу кількість вітамінів, мінералів, флавоноїдів, благотворно впливають на життєдіяльність і функціональність жіночих органів.

Крім того, до складу вина входить поліфеноли, які борються з вільними радикалами. Простіше кажучи, цей напій є засобом профілактики раку.

В склад входить ще один корисний компонент під назвою "ресвератол" — потужний антиоксидант, запобігає серцево-судинні захворювання. Також ця речовина підвищує імунітет і допомагає зберегти молодість, що особливо актуально для жінок.

Однак, крім цього, вино можна використовувати і як тонізуючий лосьйон для шкіри: lля дівчат з жирною шкірою рекомендується використовувати червоне напівсухе. А от вирішити проблему сухості шкіри допоможе солодке вино.

Цією процедурою SPA стане ванна з вином — влийте одну пляшку в теплу воду, розслабтеся і півгодини задоволення принесуть відчутний результат на шкірі, зробивши її оксамитовою і рум'яної.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для астронавтів, які можуть стати першими колонізаторами планети Марс, лікарі рекомендують пити вино.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!