Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять незвичайних продуктів, які варто спробувати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять незвичайних продуктів, які варто спробувати

Про існування деяких продуктів багато хто і не знає

25 травня 2020, 17:35 comments2706
Поділіться публікацією:
П'ять незвичайних продуктів, які варто спробувати

У світі існує безліч незвичайних продуктів, які дивують, як своїм зовнішнім виглядом, так і смаком. Деякі з них можна замовити тільки через інтернет або привести з екзотичної подорожі, а деякі, напевно, можна знайти на прилавках супермаркетів.

Тамарило

Плід можна використовувати як овоч (поряд з картоплею, помідорами, баклажанами), так і як фрукт. Він поєднує в собі кислий, солодкий і солоний смак, схожий з аґрусом, смородиною, томатом і маракуйєю. Тамарило містить в собі вітаміни груп А, В, С, Е, РР, калій, фосфор, кальцій, магній і залізо. Вживають цей плід зазвичай в сирому вигляді.

VLgINQ5Rb7rdFZ9T6f4GPg7Io.jpg

Гранаділла

Це один з найпопулярніших екзотичних фруктів. Їстівною частиною гранаділли є насіння в желеподібній оболонці. Ця м'якоть дуже оригінальна за своєю структурою, солодка, з легкою і приємною кислинкою і екзотичним ароматом. Хоча гранаділла родичка маракуї і зовні нагадує її, але відрізняється насиченим солодким смаком.

lnFriP9KJxVt-4M4-crJXyy7E.jpg

Трюфельна сіль

Це приправа, яка містить сіль разом з невеликими шматочками чорних та/або білих трюфелів. Вона має земляний, злегка гострий і часто має мускусні відтінки, подібний аромат часнику. Морська сіль білого трюфеля зазвичай має більш м'який аромат і більш тонкий смак, ніж морська сіль чорного трюфеля.

3.jpg

Чорний часник

Це одночасно унікальна харчова добавка і самостійне екзотичне блюдо з неповторним смаком і ароматом. Чорний часник містить вітаміни, мінерали, є одним з найбагатших джерел антиоксидантів, тому ефективно підвищує імунітет, перешкоджає старінню. Цей часник не має запаху, а на смак солодкий.

4.jpg

Чорнило каракатиці

Чорнило каракатиці, з користю яких не посперечаєшся, наділені від природи безліччю вітамінів, амінокислот, мікро — і макроелементів. А ще їх відрізняє неповторний солодковато-солонуватий смак, який надає страві особливу чарівність.

TuVIHBz7ickpNTcJ9gdRyyqga.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти слід купувати про запас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!