Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти дуже корисні для фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти дуже корисні для фігури

Ці продукти зможуть підкоригувати ваше тіло

26 травня 2020, 11:25 comments1847
Поділіться публікацією:
Які продукти дуже корисні для фігури

З проблемою зайвої ваги найчастіше стикаються люди, які не дотримуються правильного харчування. Але якщо хочете виправити ситуацію та привести свою фігуру у форму, то не варто сідає на жорстку дієту, адже є ряд продуктів, які приносять користь і допомагають схудненню. Що це за продукти?

Пластівці з висівками і вівса

Ніколи не пропускайте ранковий прийом їжі, адже він надає вам енергії і сил на весь день. А снідати краще всього зерновими пластівцями, тому що в них міститься велика кількість клітковини. Це важливий харчовий елемент, які активно бореться з жиром, а також підтримує роботу травної системи.

Броколі

Цей вид капусти допомагає в боротьбі з "апельсиновою кіркою", на яку так часто скаржаться жінки. Брокколі багата на вітаміни А, С, В1, В2, РР і цінні мікроелементи. Цей продукт ефективно очищає кишечник від токсинів, а мідь, яка входить до його складу, сприяє розвитку еластичності шкіри.

Червоний перець

Це дієвий засіб для лікування целюліту в домашніх умовах, який до того ж допомагає активніше "спалювати" підшкірний жир. Його головне достоїнство – стимулювання кровообігу в поверхневому підшкірному шарі.

Петрушка

Так, це не тільки смачне доповнення до страви, але і важлива зброя в боротьбі проти целюліту. Ця зелень володіє корисними мікроелементами і вітамінами, вона благотворно впливає на шкіру і підсилює метаболізм, поступово розгладжуючи "апельсинову кірку".

Банани

Багато хто вважає, що банани дуже калорійні, тому виключають їх з раціону. Але цей фрукт зменшує апетит, перешкоджаючи набору зайвої ваги. У бананах є велика кількість вітамінів, які допомагають поліпшити травлення і знизити рівень стресу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої заважають скинути зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!