Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Смачно, але шкідливо: як перестати пити чай з солодощами
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачно, але шкідливо: як перестати пити чай з солодощами

Багато людей звикли «заїдати» чай улюбленими солодощами

27 травня 2020, 15:10 comments4922
Поділіться публікацією:
Смачно, але шкідливо: як перестати пити чай з солодощами

Найчастіше до чаю на стіл подаються смачні печеньки, тортики або тістечка, перед якими неможливо встояти. З часом, пити чай або каву з солодощами входить в звичку, від якої складно позбутися. Але це загрожує не тільки зайвою вагою, але і іншими проблемами зі здоров'ям. Як же від цього позбутися?

Вибирайте хороший чай

Смачний і гарний чай не хочеться перебивати нічим, навіть солодкий. Тому замість тістечок і тортиків, придбайте справжній індійський або китайський чай. Він володіє насиченим смаком і ароматом, його хочеться пити не поспішаючи, насолоджуючись кожним ковтком.

Перейдіть на "здорові" солодощі

Якщо ви зовсім не можете обійтися без солодкого, тоді віддайте перевагу сухофруктам і горіхам. В їх складі міститься велика кількість корисних мікроелементів та вітамінів, вони підвищують настрій і позитивно впливають на здоров'я. Тільки пам'ятайте, що ці продукти дуже калорійні.

Не пийте чай від нудьги

Чайні перерви можна влаштовувати хоч кожні півгодини, це може бути і від нудьги. Але до чаю постійно долучаються то печиво, то цукерки, то бутерброди. А це вже помітно позначиться на вашій фігурі. Складіть собі розклад прийомів їжі і строго слідуйте йому. Якщо нічим зайнятися, то перемикайте увагу не на їжу, а на заняття спортом або інші корисні справи.

Вважайте чаювання за повноцінний прийом їжі

Якщо ви не можете пити чай без солодкого, тоді зараховуйте його, як повноцінний прийом їжі. Щоб уникнути переїдання та інших проблем зі здоров'ям, приймайте їжу з інтервалом у 4 години.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно поєднувати чай з їжею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!