Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо овоч, який виводить токсини з організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо овоч, який виводить токсини з організму

Цей овоч також багатий потужними антиоксидантами

29 травня 2020, 03:25 comments4415
Поділіться публікацією:
Названо овоч, який виводить токсини з організму

Давно не секрет, що овочі — джерело вітамінів, мікроелементів і інших корисних речовин, які підтримують здоров'я організму. Кожен з овочів має свої корисні властивості. Дієтологи радять звернути особливу увагу на огірок, його часто недооцінюють, не усвідомлюючи, наскільки він може бути корисним.

Відомо, що цей хрусткий овоч містить в собі вітаміни А, С, В, Е, К, а також калій, фосфор, кальцій, магній, нікотинову кислоту і тіамін. Вони зміцнюють імунну систему, покращують зовнішній вигляд шкіри і згортання крові та знижують рівень цукру.

Через те, що огірок на 96% складається з води, його рекомендують вживати в спекотні дні, щоб уникнути зневоднення організму. Але це ще не всі переваги цього овоча. Огірок має сечогінну дію, тому його варто вживати при захворюваннях нирок і інфекціях сечовивідних шляхів. Цей овоч ефективно виводить з організму токсини і покращує обмін речовин.

Крім цього, огірок багатий антиоксидантами, які захищають клітини від шкідливої дії вільних радикалів, запобігаючи небезпечним процесам в організмі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кому не можна їсти багато огірків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!