Головна Новини Здоров'я народна медицина Кращі народні засоби в боротьбі з безсонням
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі народні засоби в боротьбі з безсонням

Якщо вас мучить безсоння — не поспішайте пити таблетки

13 вересня 2019, 14:15 comments12494
Поділіться публікацією:
Кращі народні засоби в боротьбі з безсонням

Безсоння — напасть, яка часто переслідує нас практично в будь-якому віці. Стрес, переїдання, перевтомлення — все це негативно позначається на якості сну.

Якщо ви вже зіткнулися з цією проблемою, але не хочете вдаватися до пігулок, скористайтеся народними засобами боротьби з безсонням.

Ромашка

Чай, настоянка чи інші засоби на основі ромашки вважаються самими ніжними і нешкідливими засобами для спокійного сну. Звичайно, квітка навряд чи врятує від хронічного безсоння, але точно допоможе тим, хто страждає від перенапруги або любовних переживань. Ромашка налаштує вас на спокійну хвилю, розслабить і прискорить ваше засинання.

Мед

Здавна кращим засобом від безсоння вважається мед. Приймати його можна у вигляді сиропу: для цього необхідно розчинити ложку меду у воді "Боржомі" і додати в нього нарізаний на дрібні шматочки лимон. Зверніть увагу: засіб приймається вранці.

Часник

Неочищений зубчик часнику слід покласти на ніч під подушку. А можна приготувати медово-молочно-часниковий напій: 1 склянку молока потрібно всього 1 зубчик часнику. Закип'ятіть напій, після остигання додайте 1 чайну ложку меду і випийте перед сном.

Пустирник

Пустинник здавна славиться своїми заспокійливими властивостями. Відвар трави допоможе поліпшити сон, зняти тривогу, нормалізувати серцевий ритм і роботу травної системи. Лікарі рекомендують пити пустирник при невралгічних захворюваннях і хронічній втомі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як за допомогою народних засобів вилікувати нежить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

8 листопада 2023, 08:39

Якщо в мене під подушкою часник буде смердiти, то я точно не засну до ранку) Дивна порада, якщо чесно. У мене коли почалися проблеми зі сном, то я не народні методи вишукувала, а звернулася до свого лікаря-терапевта. За його рекомендацією почала приймати Альпетонін по одній таблетці за півгодини до сну. Почала висипатись. Вранці прокидалася бадьоро. Вже два місяці минуло відколи я не приймаю цей мелатонін. Сон чудовий.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!