Названо ефективний народний засіб для зміцнення кісток

За допомогою цього засобу можна запобігти остеопорозу

Багато людей старшого віку стикаються з таким захворюванням, як остеопороз. Головною ознакою цієї хвороби є зниження міцності кісток, а через свою крихкість вони починають ламатися навіть при незначних травмах. Вилікувати і запобігти проблемі допоможе засіб, що давно використовується в народній медицині.

Для приготування суміші, яка допоможе зміцнити кісткову тканину, знадобиться: сім лимонів, сім головок часнику, 700 грамів кураги, 700 грам меду і сім шкаралуп курячих яєць.

В першу чергу, продукти слід очистити. Шкаралупу яєць необхідно обдати окропом, щоб зняти з неї внутрішню плівочку, а лимон очистити від шкірки і пропустити через м'ясорубку. Після цього, змішайте інгредієнти в каструлі і на тиждень поставте зберігатися в темному місці. Потім до отриманої суміші додайте часник і курагу, пропущених через м'ясорубку, а також мед. Все це потрібно ретельно змішати і залишити в теплому місці ще на 6-7 днів, а під час використання зберігайте суміш у холодильнику. Приймати народний засіб потрібно по 1 ст. л. двічі на день.

Пам'ятайте, що остеопороз протікає безсимптомно і виявляється вже після перелому або тріщини. Таке захворювання може призвести до серйозних наслідків, тому не варто затягувати з лікуванням. А краще всього, дотримуйтесь порад, які допоможуть і зовсім його запобігти. Методика лікування остеопорозу підбирається індивідуально і може включати в себе: дієту з кальцієм, гормонотерапію, фізичну активність та інше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт допоможе зміцнити кістки.