Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо ефективний народний засіб для зміцнення кісток
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ефективний народний засіб для зміцнення кісток

За допомогою цього засобу можна запобігти остеопорозу

14 листопада 2019, 09:50 comments6905
Поділіться публікацією:
Названо ефективний народний засіб для зміцнення кісток

Багато людей старшого віку стикаються з таким захворюванням, як остеопороз. Головною ознакою цієї хвороби є зниження міцності кісток, а через свою крихкість вони починають ламатися навіть при незначних травмах. Вилікувати і запобігти проблемі допоможе засіб, що давно використовується в народній медицині.

Для приготування суміші, яка допоможе зміцнити кісткову тканину, знадобиться: сім лимонів, сім головок часнику, 700 грамів кураги, 700 грам меду і сім шкаралуп курячих яєць.

В першу чергу, продукти слід очистити. Шкаралупу яєць необхідно обдати окропом, щоб зняти з неї внутрішню плівочку, а лимон очистити від шкірки і пропустити через м'ясорубку. Після цього, змішайте інгредієнти в каструлі і на тиждень поставте зберігатися в темному місці. Потім до отриманої суміші додайте часник і курагу, пропущених через м'ясорубку, а також мед. Все це потрібно ретельно змішати і залишити в теплому місці ще на 6-7 днів, а під час використання зберігайте суміш у холодильнику. Приймати народний засіб потрібно по 1 ст. л. двічі на день.

Пам'ятайте, що остеопороз протікає безсимптомно і виявляється вже після перелому або тріщини. Таке захворювання може призвести до серйозних наслідків, тому не варто затягувати з лікуванням. А краще всього, дотримуйтесь порад, які допоможуть і зовсім його запобігти. Методика лікування остеопорозу підбирається індивідуально і може включати в себе: дієту з кальцієм, гормонотерапію, фізичну активність та інше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт допоможе зміцнити кістки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!