Головна Новини Здоров'я народна медицина Як вилікувати застуду без ліків: поради від відомої прими-балерини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вилікувати застуду без ліків: поради від відомої прими-балерини

Артистка згадала багато "домашніх" засобів від застуди

15 листопада 2019, 12:10 comments2752
Поділіться публікацією:
Як вилікувати застуду без ліків: поради від відомої прими-балерини

Українська балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася зі своїми читачами порадами, як подолати застуду без допомоги ліків. Про це зірка написала на своїй сторінці в Instagram.

Катерина Кухар зараз задіяна в багатьох проектах, тому її графік розписаний похвилинно. Але все ж зірка примудрилася захворіти і поділилася з підписниками лайфхаками, які допоможуть швидко зняти симптоми застуди і відновити сили.

В першу чергу, зірка балету порадила запам'ятати фразу з дитинства про те, що "здоров'я – найголовніше і його не купиш ні за які гроші". Під час свого "лікарняного" Кухар згадала багато народних засобів, що допомагають позбутися від цього недугу без застосування медичних препаратів.

Українська прима-балерина рекомендує під час грипу та застуди пити більше рідини, зокрема чай з малиною, лимоном та імбиром, адже як відомо, вони зміцнюють наш імунітет і захисні сили організму. Якщо болить горло, тоді допоможе розчин солі-соди-йоду, тільки полоскати горло потрібно регулярно (3-6 разів на день). Швидко впоратися з симптомами застуди допоможуть інгаляції з маслом евкаліпту, шипшини і м'яти.

До речі, якщо застуда набирає обертів і самопочуття лише погіршується, тоді варто звернутися до лікаря і пройти обстеження. В деяких випадках без ліків не обійтися!

APOnvwLUK2mKMuWI_VNHAhKPB.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких продуктів варто відмовитися під час лікування грипу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!