Головна Новини Здоров'я народна медицина Що таке «золоте молоко» і в чому його користь для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Що таке «золоте молоко» і в чому його користь для здоров'я

«Золоте молоко» володіє безліччю корисних властивостей

21 листопада 2019, 20:05 comments16369
Поділіться публікацією:
Що таке «золоте молоко» і в чому його користь для здоров'я

В осінню погоду, коли на вулиці холодно і сиро, а настрій депресивний, варто тішити себе смачними і зігріваючими напоями. Одним з них є "золоте молоко", яке отримало свою назву за красивий колір і неймовірну користь для здоров'я.

До складу "золотого молока" входить мед, молоко і куркума. Ці інгредієнти добре поєднуються між собою, тому напій володіє приємним смаком, запахом і лікувальними властивостями. В першу чергу, молоко містить багато кальцію, тому зміцнює кістки, а також допомагає при боротьбі з простудними захворюваннями і печією. Куркума, що входить до складу напою, вважається однією з найпопулярніших спецій, і не просто тому що додає стравам пікантний смак, але і завдяки своїм протизапальним властивостям. Куркума – природний антибіотик, в ній міститься багато вітаміну С і В6, тому вона сприяє зміцненню імунітету. Щодо меду, то всім відомо про його лікувальну силу, але в поєднанні зі спеціями, він значно примножує свою користь для здоров'я.

Крім цього, "золоте молоко" допомагає травній системі, так як ефективно виводить токсини і шлаки з організму, а також нормалізує вагу і сон.

Для його приготування знадобиться: одна склянка нежирного молока, 60 мл води, одна столова ложка куркуми, меду і кокосового масла. Спочатку поставте на вогонь воду, щоб вона закипіла, потім додайте в неї ложку куркуми і варіть суміш близько 7 хвилин (вона стане схожою на густу сметану). Після цього, розігрійте на вогні молоко і масло, додайте в нього пасту з куркуми і мед. Напій готовий!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна пити чай з медом і лимоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!