Відомий шеф-кухар підказав, як урізноманітнити новорічне меню

Вже пора підготувати святкове меню

Кулінар-експериментатор, переможець п'ятого сезону шоу "Майстер-шеф" Євген Клопотенко розповів, якими стравами можна урізноманітнити стіл на Новий 2020 рік. Про це повідомляє видання "Уніан".

Відомий шеф-кухар вважає, що є корисні і незвичайні альтернативи традиційним стравам, якими багато людей звикли прикрашати святковий стіл. Приміром, незамінним атрибутом Нового року вважається олів'є. Євген Клопотенко радить зробити інший салат, без додавання майонезу, адже він дуже калорійний і шкідливий для здоров'я. Більш корисним і легким буде салат з хурми, мандаринів, сиру фети і зелені.

Також кулінар пропонує експериментувати з стравами. Якщо ви хочете на святковий стіл запекти курку – натріть її перед приготуванням імбиром, тоді страва порадує вас не тільки незвичайним смаком, але і приємним ароматом.

Крім цього, Клопотенко вважає, що на новорічному столі має бути одне головне блюдо, а всі інші повинні його правильно доповнювати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які правила допоможуть під час новорічних свят зберегти фігуру і уникнути переїдання.