Головна Новини Здоров'я народна медицина Відомий шеф-кухар підказав, як урізноманітнити новорічне меню
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий шеф-кухар підказав, як урізноманітнити новорічне меню

Вже пора підготувати святкове меню

24 грудня 2019, 12:30 comments5840
Поділіться публікацією:
Відомий шеф-кухар підказав, як урізноманітнити новорічне меню

Кулінар-експериментатор, переможець п'ятого сезону шоу "Майстер-шеф" Євген Клопотенко розповів, якими стравами можна урізноманітнити стіл на Новий 2020 рік. Про це повідомляє видання "Уніан".

Відомий шеф-кухар вважає, що є корисні і незвичайні альтернативи традиційним стравам, якими багато людей звикли прикрашати святковий стіл. Приміром, незамінним атрибутом Нового року вважається олів'є. Євген Клопотенко радить зробити інший салат, без додавання майонезу, адже він дуже калорійний і шкідливий для здоров'я. Більш корисним і легким буде салат з хурми, мандаринів, сиру фети і зелені.

Також кулінар пропонує експериментувати з стравами. Якщо ви хочете на святковий стіл запекти курку – натріть її перед приготуванням імбиром, тоді страва порадує вас не тільки незвичайним смаком, але і приємним ароматом.

Крім цього, Клопотенко вважає, що на новорічному столі має бути одне головне блюдо, а всі інші повинні його правильно доповнювати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які правила допоможуть під час новорічних свят зберегти фігуру і уникнути переїдання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!